09.10.2024.

09:00

Foto: profimedia

Sport

Zavirite u Ronaldovu luksuznu vilu koju prodaje za 6 miliona evra (VIDEO/FOTO)

Portugalac je početkom prošle godine stavio kuću na prodaju za 6,5 miliona evra, ali pošto nije bilo zainteresovanih kupaca sad je malo "jeftintija" - šest miliona evra. 

Na Intagram profilu agencije koja prodaje kuću pojavio se video snimak, pa zainteresovani mogu da vide šta mogu da dobiju za svoje milione.  Velelepna vila ima sedam spavaćih soba, bazen, bioskop, vinoteku, teretanu, igralište za padel...

Vila je sjajna, kao i dvorište, ali ima jedna kvaka. Iz  neverovatno razloga je Ronaldo vrlo kratko u njoj živeo, desetak dana.

Informer

Informer

"Ronaldo se ekspresno iselio u kuću od tri i po miliona evra  u vlasništvu Andija Kola jer oko vile koja se sada prodaje, smeštena među brežuljcima i blizu šume, su ovce, a one su jako glasne rano ujutro. Osim toga, s puta koji se nalazi s prednje strane, može se videt kuća", navodi britanski tabloid. 

Kristijano od napuštanja Junajteda i Engleske živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, tačnije na ostrvu poznatom kao  "Ostrvo milijardera" u zalivu Jumeirah. Nova Ronaldova vila košta mnogo više od ove u Mančesteru, čak 50 miliona evra.