09.10.2024.

14:14

Foto: Reuters

Sport

Petrović bio na korak od dresa Amerike! Srpski golman otkrio kako je Poketino pokušao da ga vrbuje!

Srpski čuvar mreže je u podkastu "Alesto" ispričao da mu je argentinski stručnjak i pre nego što je zvanično seo na klupu Amerike ponudio poziv da brani za tu selekciju, ali je on to odbio.

Informer

Đorđe Petrović

- Pomoćnik mi je njegov pisao i rekao da mu se javim. Ja rekoh, hoću, samo da mi pošalje broj telefona. Jer sam se ja inače čuo sa Tonijem, onako „kako si“, „šta radiš“, čestitke i to. Dobio broj, zovem ga, a on kaže: „Petro, jedno pitanje? Ja rekoh, slušam. Jel možeš ti da braniš za Ameriku?“. To je bilo još pre nego što je potpisao. Ja rekoh, ne mogu. Kako ne možeš, igrao si tamo? Ja rekoh nemam ni papire, ništa. To nije bilo ni realno, a i opet Srbija, svakako ne bih promenio reprezentaciju i da mogu. Kaže mi on, još nismo potpisali, ali gledamo kakva je situacija, na koga možemo da računamo, na koga ne možemo. Rekao sam mu, voleo bih s vama opet da sarađujem, ali u nekom klubu - otkrio je Petrović.

Sve u svemu Đorđe Petrović nije imao dilemu kada je reč o izboru selekcije za koju će braniti, Srbija je za njega jedini izbor.