10.10.2024.

08:16

Foto: profimedia

Sport

Detalji jezive smrti fudbalera! Isplivale fotografije, bio je mrtav 5 sati u bazenu (FOTO)

Fudbaler je pronađen mrtav na dnu bazena u vili u Glifadi i nije mu bilo pomoći. Prema prvim izveštajima niko ništa nije čuo, nije bilo nereda i buke u kući, dok na njegovom telu nije bilo povreda, rana ili modrica.

Baldokova supruga, koja se trenutno u Engleskoj sa njihovom ćerkom, pokušavala je satima da ga dobije. Pošto nije uspela zamolila je vlasnika vile u kojoj je boravio fudbaler da proveri šta se događa. Kada je vlasnik je otišao u kuću pronašao fudbalera na dnu bazena. Navodno je u blizi bila flaša votke. On je u 22.29 časova pozvao Hitnu pomoć, koja je stigla nakon desetak minuta, pokušali su da ga ožive, ali nažalost, mogli su samo da konstatuju smrt.

Odmah je u vilu stigla policija koja je izvršila uviđaj. Pregledali su sigurnosne kamere i obavili razgovore sa komšijama, uzeli otiske prstiju iz kuće. Pokušavaju da utvrde tačne okolnosti njegove smrti. Kako prenosi portal Prototema 31-godišnji fudbaler je bio mrtav u bazenu najmanje pet sati, ali se više detalja očekuje nakon autopsije. Takođe, pronađen je u kupaćem kostimu, što ukazuje da se kupao tokom kobnog momenta. 

Informer

Informer

Informer

Na mesto nesreće odmah su stigli čelnici Panatinaikosa, kao i brojni saigrači, koji su bili ispred kuće potpuno van sebe od šoku pokušavajući da shvate šta se desilo jer je Baldok pre samo nekoliko dana igrao derbi protiv Olimpijakosa.

Informer

Baldok je rođen u Engleskoj i veći deo svoje karijere proveo je igrajući na Ostrvu, ali je grčkog porekla. Veliki trag ostavio je igrajući za Šefild junajted sedam sezona i sa kojim je stigao i do Premijer lige. Ovog leta je sa Panatinaikosom potpisao trogodišnji ugovor, a u grčkom klubu je igrao sa trojicom srpskih fudbalera Filipom Mladenovićem, Nemanjom Maksimovićem i Filipom Đuričićem.