10.10.2024.

17:26

Foto: EPA

Sport

Reči gube značaj... Uvek ćeš ostati u našim srcima! Đuričić se oprostio od preminulog fudbalera!

Nekadašnji reprezentativac Srbije - Filip Đuričić, potresnim rečima oprostio se od preminulog saigrača Džordža Baldoka. Defanzivac Panatinaikosa tragično je izgubio život u sredu uveče nakon što je njegovo telo pronađeno utopljeno u bazenu. 

Nakon detaljne istrage ustanovljeno je da se Baldok udavio... Grčki reprezentativac letos je stigao u tabor Panatinaikosa i postao saigrač Filipu Đuričiću. Njih dvojica su pre samo nekoliko dana delili teren na meču protiv Olimpijakosa. 

- Svi smo zaista devastirani i u apsolutnom šoku. Naš Džordž, naš saigrač, naš prijatelj, bio je i ostaje porodica. Kada nam se iznenada oduzme član, deo nas nedostaje i uvek će nedostajati. U ovakvim trenucima, reči gube svoje značenje. Ništa ne može opisati našu tugu i bol zbog gubitka našeg brata. Zbogom, naš dragi Džordž. Uvek ćeš ostati u našim srcima - napisao je Đuričić.

Pored tela stradalog fudbalera pronađena je boca alkohola popijena do pola zbog čega policija sumnja da je u pijanom stanju ušao u bazen i udavio se. Više informacija biće poznato nakon obdukcije.