10.10.2024.

17:05

Foto: EPAIMAGES/Reuters

Sport

Srpski zet Remo Frojer spušta tenzije! Ništa se neće desiti u Leskovcu!

Napetost uoči meča Srbije i Švajcarske raste, a budući da je meč u subotu mnogi strahuju od potencijalnog sukoba igrača. Naravno, razlog je provokator - Granit Džaka, koji je na Svetskim prvenstvima u Kataru i Rusiji, sramnim gestovima uspeo da izazove burnu reakciju naših reprezentativaca. 

Ipak, oba meča igrana su na neutralnom terenu zbog čega su tenzije uspešno smirene, a budući da će u subotu utakmica biti odigrana pred punim tribinama - očekuje nas spektakl. Duel protiv Srbije danima je glavna tema u Švajcarskoj zbog čega se pred novinarima pojavio jedan od iskusnijih u timu "sajdžija" - Remo Frojler. 

Remo Frojler je oženjen Srpkinjom - Kristinom, zbog čega je nakon gola u Kataru imao "problema" sa porodicom svoje izabranice. Interesovalo je novinare da li će veza sa Srbijom uticati na njegovo izdanje u subotu. 

- Ništa se neće desiti. Sitne provokacije su normalne, ali bi fudbal trebalo da bude u prvom planu. Želimo da se fokusiramo na utakmicu. Rođaci moje supruge mi često zbog tog gola kažu:'Nije baš bilo potrebno, ali u redu je jer si to bio ti - rekao je Frojer. 

Informer

 

Ističe reprezentativac Švajcarske da je tokom leta nekoliko dana proveo u Beogradu, kao i da zna koliko-toliko srpski jezik. 

- Proveli smo pet dana u Beogradu letos, tamo nam se krstila i ćerka, bilo je baš lepo. I ja sam naučio malo srpskog jezika zbog dece pošto moja žena sa njima priča srpski. Ona često ume da mi kaže:'Nemoj da postigneš gol protiv nas", ali izuzev toga ovo je normalna utakmica. Nisam se kladio sa suprugom pred meč.