10.10.2024.

22:52

Foto: EPAImages

Sport

Hitna intervencija na srcu! Fudbaler Mančestera mora na pauzu zbog aritmije!

Svedočili smo poslednjih godina, nažalost, brojnim nemilim scenama na sportskim terenima prouzrokovanim srčanim problemima. Nateralo je to klubove da redovnije pregledaju svoje igrače, a da je to bio pravi potez pokazuje se u slučaju Nusera Mazrauia. Defanzivac Mančester Junajteda požalio se na lupanje srca nakon čega je poslat na detaljne preglede gde je ustanovljeno da ima hroničnu aritmiju. 

Mazraui je i u prošlosti imao problema sa srcem. Tokom pandemije koronavirusa defanzivac Mančester Junajteda morao je da odsustvuje sa terena zbog upale srčanog tkiva. Mesec dana je Marokanac proveo na lečenju pre nego što se u martu 2023. godine vratio na teren. 

Informer

 

Mazraui se nedavno požalio na lupanje srca nakon što je odrađen detaljni pregled. Lekari su predložili intervenciju koja je danas obavljena, a Marokanac će van terena morati da provede najmanje dva meseca. 

Snažni defanzivac je na "Old Traford" stigao letos iz Bajern Minhena, a na startu sezone bio je standardan u timu Mančester Junajteda sa deset odigranih utakmica.