11.10.2024.

13:17

Foto: printscreen

Sport

Ja se ovde ne tuširam! Nemci u šoku kada su videli ruglo na stadionu u Bosni i Hercegovini! (VIDEO)

U petak od 20 časova i 45 minuta, u sklopu trećeg kola Lige nacija, Bosna i Hercegovina će u Zenici dočekati selekciju Nemačke. Utakmica će biti odigrana na tamošnjem stadionu "Bilino polje", koje nije u najboljem stanju.

Upravo su postrojenja čuvenog zdanja bila tema za nemačku televiziju "RTL", čiji su reporteri bili u šoku kada su videli kako izgleda svlačionica. Zastarele klupe, dotrajali stolovi za masažu, tuševi... Sve izgleda kao da mu je odavno istekao rok.

Zanimljivo, selektoru "pancera", Julijanu Nagelsmanu, ne smeta stanje u kome se nalazi stadion:

- Travnjak je dobar i to mi je važno. Što se tiče svlačionica i tuševa, o tome se ne brinem jer se tamo ionako neću tuširati. Ovo je šarmantan stadion. Igramo na takvim stadionima i to za nas nije ništa posebno. Naravno da igramo i na modernijim stadionima, a nisam siguran na šta je Demirović mislio. Verovatno na to da su navijači glasni - rekao je Nagelsman.

Golman Aleksander Nibel se našalio da će se on tuširati, pa dodao:

- Lepše je od školskih terena. Imali smo manje od jedne školske dvorane u Štutgartu godinu dana kad se obnavljao stadion - otkrio je Nibel.

Nemačka i Holandija se nalaze na čelu treće grupe Lige nacija sa po četiri boda, dok po jedan imaju Bosna i Hercegovina i Mađarska.