12.10.2024.

16:30

Foto: Informer printscreen

Sport

Informer Anketa: Pitali smo Leskovčane o ishodu meča sa Švajcarcima! (VIDEO)

Leskovčani veruju u pobedu i kvalitetnu utakmicu, ali ne odbacuju mogućnost provokacija "starog znanca" Granita Džake.

Jedan od ispitanika je prognozirao rezultat od 2:1 u korist "orlova", a pristigao je iz dalekog Niša, ne bi li bodrio sugrađanina Dragana Stojkovića Piksija i njegove izabranike. 

Informer

Piksi i "orlovi" imaju veliku podršku u Leskovcu

Pored Nišlija, u Leskovac su pristigli navijači iz Stare i Nove Pazove, Beograda, ali i Kumanova u Severnoj Makedoniji i Bugarske. Nesumnjivo, očekuje nas vrhunska atmosfera i mnogo dobrog fudbala.

- Očekujem jako dobar meč. Radi se o vrlo kvalitetnom protivniku, ali verujem u našu ekipu i pozitivan rezultat. Što se provokacija tiče, ne sumnjam da će ih biti, samo se nadam da naši neće burno reagovati - rekao je jedan od ispitanih prolaznika.

Većina građana nije želela pred kamere, ali je svaki optimistično prognozirao osvojena tri boda za srpsku reprezentaciju.

Informer

Navijači upisali tri boda

Podsećamo, "orlovi" su za sada na učinku od samo jednog osvojenog boda. U 1. kolu remizirali su sa Špancima 0:0, a onda je Danska bila bolja 2:0.

Utakmica sa Švajcarskom predstavlja borbu dve najlošije plasirane ekipe, pa je nastavak takmičenja značajno otežan sastavu koji večeras izgubi.