12.10.2024.

23:09

Foto: Starsportphoto

Sport

Moraću da radim na ovome! Hit izjava Pavlovića posle pobede Srbije u Leskovcu!

Jedan od najboljih aktera meča između Srbije i Švajcarske je bio Strahinja Pavlović, koji ne samo što je bio čvrsti bedem odbrane našeg tima, već je bio i inicijator nekoliko napada.

Po završetku susreta, defanzivac Milana je stao pred kamere televizije "Arena sport", gde je sumirao utiske iz Leskovca:

- Ponosan sam, opet smo pokazali da smo čvrsta ekipa i da smo imali sjajan pristup. Te dve stvari su najvažnije. Uspeli smo da ne primimo gol, iako su imali penal i nekoliko prilika. Na vreme smo dali golove, to nam je dalo vetar u leđa da izađemo još jače u drugom poluvremenu.. Sa dobrim utiscima idemo u Španiju.

Bilo je reči i o tome što je Pavlović umeo da "povuče" loptu u napadu, pa je na pitanje da li bi bilo idealno da se nagradio golom, odgovorio ovako:

- Svakako da bi, izgleda da ću morati da radim na završnici. Bilo je par prodora, osetio sam da mogu, svež sam, odmoran, nisam igrao poslednje tri utakmice u Milanu, bio sam jako svež. Što da ne, na taj način možda mogu timu da donesem više - rekao je kroz osmeh Pavlović.

Pobeda nad Švajcarskom znači na polju samopouzdanja:

- Znači dosta za samopouzdanje. Dobili smo Švajcarsku koja nam je dužnik i konačno smo uspeli da je pobedimo. Meni znači dosta pogotovo što nisam odigrao nekoliko utakmica, ovih 90 minuta je dobhro došlo - zaključio je Pavlović.