12.10.2024.

23:45

Foto: Starsportphoto

Sport

Eraković ponosan: Hvala svakom navijaču koji je došao, puno mi je srce!

Kakvu je borbu vodio Strahinja Eraković (23) sa protivničkim ofanzivcima, nije posustao nijednog momenta i na kraju je, zajedno sa saigračima, uspeo da spreči "sajdžije" da zatresu mrežu Predraga Rajkovića.

"Orlovi" su sačuvali "nulu", a ujedno su dva puta savladali golmana Kobela i tako pred 8.000 navijača u Leskovcu proslavili prvu pobedu u grupi 4 Divizije A.

Koliko je ovo bilo bitno našim momcima, najbolje se moglo videti po završetku meča. Pratilo ih je to što su nas Švajcarci eliminisali sa dva velika takmičenja, pa je i želja za osvetom bila ogromna.

- Srećan sam što nismo primili gol, a najviše od svega što smo pobedili. Mogao sam čak da upišem i asistenciju, kada je Jović promašio onu sjajnu šansu. Da se ta situacija sada ponovi sto puta, siguran sam da bi svih sto Luka pogodio. Jako bitan trijumf za nas, posle dva neuspeha protiv njig. Pogotovo jer smo igrali kod kuće, želeli smo da obradujemo naše navijače. I uspeli smo u tome, sad malo da proslavimo, a od sutra se već spremamo za naredni meč - rekao je Eraković.

Informer

 

Defanzivac Zenita oduševljen je atmosferom na stadionu "Dubočica".

- Fenomanalan ambijent. Svaka čast svakom navijaču koji je došao. Sve vreme nas je podržavala i bodrila. Svaki skok, šut, klizeći sart, svaki naš potez je bio ispraćen aplauzom. Stvarno nam je to mnogo značilo, hvala navijačima na tome - poručio je Eraković.