13.10.2024.

15:32

Foto: ATAIMAGES; Printscreen

Sport

Na terenu umalo tragičar, van terena veliki junak! Reprezentativac Srbije mališanu u kolicima ulepšao dan! (VIDEO)

Cela Srbija slavi važnu pobedu nacionalnog tima protiv Švajcarske u Leskovcu. Iako su "orlovi" imali sigurno vođstvo, u nekoliko navrata je ono moglo ozbiljno da bude ugroženo.

Primera radi, kada je Kosta Nedeljković nesmotreno faulirao Dena Ndojea u svom šesnaestercu. Srećom, Predrag Rajković je bio na visini zadatka, odbranio je penal i učinio da rezultat ostane nepromenjen.

Nedugo zatim, fudbaler Aston Vile je bio zamenjen, a posle meča je pronašao vremena da ulepša dan jednom mališanu u kolicima. Naime, Nedeljković se sa njime sastao ispred stadiona "Dubočica", gde mu je uručio i potpisao dres, a potpisao mu je i zastavu koju je držao u rukama.

U opisu video snimka piše: "Ogromno srce imaš, Kosta!", napisao je vlasnik video snimka na društvenoj mreži "Iks", a u odgovorima je izneo utiske posle susreta sa Nedeljkovićem:

"Fantastična osoba. Kako je prišao Lakiju i izgrlio ga. Ne mogu da ti opišem. Nije to samo ono iz kurtoazije prema malom obožavaocu, vidi se da je pun ljubavi i empatije prema Lakiju. Ne znam koliko su se puta do sada videli, svaki put priđe Lazi zagrli ga i ispriča se sa njim".