13.10.2024.

18:43

Foto: Starsportphoto

Sport

Ostvario dečački san, pa dobio specijalnu posvetu! Emotivna poruka "Zvezdinog Mesija" (FOTO)

Sa samo 17 godina, biser Crvene zvezde je odigrao svoj prvi meč za "orlove" u Leskovcu u pobedi nad Švajcarskom rezultatom 2:0 u sklopu Lige nacija.

On se povodom toga oglasio putem svog Instagram profila i poručio da je ovo momenat koji je sanjao.

"Ostvarenje je još jednog dečačkog sna. Čast i privilegija je biti deo „A” reprezentacije naše zemlje i nositi dres sa grbom Srbije. Sjajno veče u Leskovcu i velika pobeda tima. Hvala svima na neverovatnoj podršci", napisao je on.

Informer

U međuvremenu oglasio se i Fudbalski Savez Srbije koji je objavio sliku dresa našeg mladog asa koji su potpisali njegovi saigrači predvođeni kapitenom Aleksandrom Mitrovićem. Na njemu je posveta na kojoj piše: "Za Mesija iz Novog Pazara".

"Pamtiće sedamnaestogodšnji Andrija Maksimović veče u Leskovcu i debi u dresu „A” reprezentacije Srbije. Posle pobede protiv Švajcarske svi saigrači potpisali su mu se na dres, a od kapitena Aleksandra Mitrovića dobio je i posebnu posvetu. Uspomena za sva vremena", stoji u objavio FSS.

Andrija Maksimović je sinoć ušao u igru u 72. minutu upravo umesto Aleksandra Mitrovića i tako postao naš najmlađi reprezentativac na nekom zvaničnom meču sa 17 godina i 129 dana.