14.10.2024.

10:33

Foto: Starsportphoto

Sport

Bizarna scena u Crnoj Gori! Gubili neverovatnih 19:0, pa svi kao pokošeni pali na travu! (FOTO)

Međutim, ono što ovaj meč čini još bizarnijim jeste činjenica da je utakmica prekinuta u 70. minutu zbog misterioznog kolabiranja svih igrača Njegoša na terenu.

Novoformirani klub, koji se takmiči u trećoj crnogorskoj ligi, već beleži niz katastrofalnih rezultata, uključujući poraze od 10:0 protiv Zabjela, 2:6 protiv Olimpika i 15:0 protiv Crvene stijene. Nakon samo četiri utakmice, Njegoš je primio čak 50 golova, uz gol-razliku od minus 48.

Informer

Tabela treće lige Crne Gore - grupa sever

Osim loše igre, klub se suočava sa ozbiljnim problemima u sastavljanju tima. Na poslednjim utakmicama, često nisu imali dovoljan broj igrača.

Protiv Zete su izašli sa samo 10 fudbalera, a meč je prekinut u 70. minutu kada su svi igrači domaćeg tima misteriozno kolabirali.

Informer

FK Njegoš - FK Zeta

Incident je izazvao buru reakcija, a poslanik u Skupštini Crne Gore, Milan Knežević, izneo je zabrinjavajuće tvrdnje:

- Svih 10 fudbalera FK Njegoš je hitno prebačeno u Urgentni centar zbog sumnje na trovanje plutonijumom tokom poluvremena.

Meč, koji je trebao biti rutinska pobeda za Zetu, pretvorio se u dramu sa ozbiljnim zdravstvenim posledicama po igrače Njegoša. Razlozi njihovog kolabiranja još nisu utvrđeni, a istraga je u toku.