15.10.2024.

08:32

Foto: profimedia

Sport

Gest vredan divljenja i poštovanja! Panatinaikos isplaćuje ceo ugovor porodici tragično preminulog Baldoka

Reprezentativac Grčke i fudbaler Panatinaikosa Džordž Baldok pre nekoliko dana je pronađen mrtav u bazenu svoje vile. Nakon što je vlasnik objekta pronašao telo slavnog fudbalera policija je odmah izašla na lice mesta, a hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt. 

Informer

Klub i dalje tuguje za igračem posle njegove iznenadne smrti, ali su čelnici napravili potez zbog kog im svi skidaju kapu. Panatinaikos će ostati uz Baldokovu porodicu kada joj je najteže, pa će  ispoštovati trogodišnji ugovor koji je fudbaler potpisao tek ovog leta. Takođe, u znak sećanja na preminulog fudbalera, Panatinaikos planira organizaciju dobrotvorne utakmice, čiji će prihodi biti namenjeni njegovoj porodici. Smrt ovog bivšeg reprezentativca Grčke pogodila je fudbalski svet, a saigrači i navijači odali su mu počast.

"Šokirani smo, šokirani smo zbog gubitka našeg Džordža. Porodica Panathinaikosa tuguje zbog njegove prerane smrti. Stojimo uz porodicu i voljene Džordža Baldoka", oglasio se njegov bivši klub.

Informer

Reprezentacija Grčke je veliku pobedu nad Engelskom posvetila upravo njemu, dok su se fudbaleri širom sveta oprostili od njega i pružali podršku porodici preminulog Baldoka.

 Anabel Dignam, verenica tragično preminulog fudbalera Panatinaikosa Džordža Baldoka (31), srceparajućom porukom se oprostila od reprezentativca Grčke.

Informer



"Džordž, ljubavi mog života, moja srodna dušo. Bio si savršeni otac našem prelepom dečaku. Ispunjavao si me, bio si moj svet i znam da sam i ja bila tvoj. Živiš sa nama kroz Brodijev osmeh, kikotanje i zaraznu harizmu. Moj svet više neće biti isti, ali pronaći ću pravi put za Brodija, obećavam ti. Volim te zauvek", napisala je Dignamova na svom Instagram nalogu.