15.10.2024.

21:30

Foto: Starsportphoto©

Sport

Dva bisera Srbije na listi 60 najvećih talenata u svetu fudbala!

Biseri srpskog fudbala i članovi Crvene zvezde, odnosno Čukaričkog našli su se na laskavom popisu čuvenog sajta sa svim najvećim imenima među vršnjacima.

Naravno, prvim mestom suvereno vlada reprezentativac Španije Lamin Jamal, "crvenu furiju" predstavlja još jedan član Barselone Pau Kubarsi.

Informer

Cvetković i Maksimović u dobrom društvu

Što se komšiluka tiče, Hrvati svoje fudbalske nade polažu u Bruna Durdova i Luku Vuškovića, dok je Bosna i Hercegovina u nezavidnoj poziciji - bez ijednog igrača za kojeg "Gardijan" smatra da je sam "krem" mladih fudbalera.

Podsećamo, ime Andrije Maksimovića se sve češće pominje u stranim medijima, a lista potencijalnih kupaca srpskog "Mesija" svakim danom sve je veća.

Informer

Mihajlo Cvetkovi

Napadač Crvene zvezde upisao je i nastup za seniorsku reprezentaciju u proteklom kolu Lige nacija i pobedi nad Švajcarskom 2:0.

Sa druge strane, Cvetković je bio na pragu prelaska na "Marakanu", ali su pregovori u poslednjem trenutku prekinuti. Umalo gigant iz Ljutice Bogdana nije iskeširao rekordnu sumu domaćeg fudbala, dok "brđani" nisu odlučili da zadrže svoj zalog za budućnost.