15.10.2024.

23:16

Foto: printscreen RTS

Sport

Rade Bogdanović žestoko opleo po Piksiju: Izmišlja toplu vodu, samo nešto tumba

Fudbaleri Španije savladali su Srbiju sa 3:0 (1:0) i mogli su još ubedljivije, da na golu nije stajao fantastični Predrag Rajković.

Naša ekipa delovala je potpuno inferiorno na terenu, mada treba biti pošten i reći da je za rivala imala daleko organizovaniju, skuplju i bolju ekipu.

Prema rečima Radeta Bogdanovića, analitičara Radio Televizije Srbije, krivac za tako visok poraz je selektor Dragan Stojković Piksi. Pre svega što još uvek nije uspostavio sistem u timu i što se ne zna koji igrači čine prvu postavu, a ko su rezervisti.

Neshvatljivo, iako su Španci prvaci Evrope. Moraš da igraš, imamo dobrih igrača. Svaka utakmica menjanje tima, tumbanje igrača, izmišljanje tople vode. Veći si katolik od samog Pape, tako mi deluju pojedine funkcije pojedinih ljudi. Ne može da izađe na dobro. Kada vam ljudi sklone loptu, ne vidite ništa od svog tima - rekao je Bogdanović gostujući na RTS-u.

Kako kaže, naš tim doživeo je pravo poniženje.

- Večerašnju utakmicu je odlučila jako loša taktika. Ne možete igrače da selite sa pozicije na poziciju. Eksperiment je doveo do poraza. Jesmo izgubili, jesmo poraženi, ali mislim da smo večeras i poniženi. Ako ćemo objektivno da analiziramo, ako vam ekipa svaka tri minuta šutira u gol, a vi da ne šutnete u okvir - zaključuje Rade Bogdanović.