Autor: Informer.rs

18.10.2024.

07:00

Foto: EPA

Sport

Kako te nije sramota? Evropa bruji o sramoti zvezde Bajerna! Za ženu i dete 500 evra?!

Ipak, Palinja je okupiran porodičnim problemima. U septembru je potpisao papire za razvod od supruge Patricije s kojom je u braku od 2021. godine.

Portugalski fudbaler je odlučio da ostavi trudnu suprugu i dvogodišnjeg sina, ali ono što je napravio posle toga naišlo je na žestoku osudu javnosti.

Ovaj vezista po ugovoru s Bajernom na meesečnom nivou zarađuje čak milion evra, a supruzi je za alimentaciju spreman da izdvoji sramotnih 500 evra.

Izvor blizak Patriciji u izjavi za "Fleš" ističe da su svi u porodici šokirani načinom na koji se reprezentativac Portugala poneo prema bivšoj supruzi i detetu od dve godine.

- Svi smo ostali u šoku, jer je čovek koji zarađuje gotovo milion evra ponudio samo 500 evra za izdržavanje svog sina - navodi se i dodaje:

- Ovo je zaista jadno, posebno kada se zna da majka još uvek ne zna kada će se vratiti na posao. Smatram da svaki roditelj želi da im dete bude finansijski osigurano - govori izvor iz porodice i zaključuje:

- Lično znam roditelje koji plaćaju i veće cifre od one koju je on ponudio, a ne zarađuju ni 1 posto od njegove plate."

Ako je ovo sve zaista istina, ovo je neverovatan i sramotan potez zvezde Bajerna koji je zbog ovog poteza naišao na brojne osude javnosti.

"Kakav bednik". jedan je od komentara, dok drugi fudbalski fan dodaje:

"Sebično. Baš ga briga za dete".

Ima onih koji smatraju da je zapravo ovo obična laž jer se Žoao i Patrisija još uvek nisu oglasili na ovu temu, pa postoji određena sumnja.