19.10.2024.

09:50

Foto: Starsportphoto

Sport

Terzić osuo paljbu po upravi Partizana! Shvatio sam da ljudi u Humskoj ne znaju da vode klub! (VIDEO)

Tokom gostovanja u emisiji "Miljanov korner", Terzić je istakao da je Zvezdin trijumf u februarskom večitom derbiju, kada su slavili sa 2:0, bio presudan za preokret.

- Bili su na korak, ali sam tada video koliko ne poznaju fudbalski biznis. Da smo bili u obrnutoj situaciji, nikada ja to ne bih ispustio. Očekivao sam da će Partizan da se zaduži pet miliona, da kupi četiri vrhunska igrača, da nas 'udavi' na proleće. Mi smo bili pod psihološkim pritiskom, ali oni ne znaju da vode klub -  rekao je Terzić.

Informer

Zvezdan Terzić

Terzić je naglasio da bi, da je bio na čelu Partizana, sigurno uložio više kako bi osigurao titulu: 

- Pribojavao sam se, da su imali Terzića, Terzić bi to uradio. Zadužio bi se, doveo bi igrače, otišao na deset poena razlike, bio je derbi, to je osam bodova, na kraju deset i idemo, kvalifikacije za Ligu šampiona iz četvrte runde i klub se vrati. Ali, tada sam video da oni ne znaju da vode klub, ne razumeju kako se vodi veliki klub.

Osvrnuo se i na dolazak nove uprave u Partizan, naglašavajući da klub iz Humske ima potencijal da se vrati na pravi put, ali da će biti izuzetno teško: 

- Partizan je veliki klub i izaći će iz krize, ali veliki klub ne sme da dozvoli da mu rival sedam godina uzima titulu. Biće jako teško i Rasimu Ljajiću ili bilo kome da stigne Zvezdu. To može da se desi, njima treba jedna godina da budu šampioni.

Terzićeve izjave dodatno podgrevaju atmosferu između dva najveća srpska kluba, dok se u Partizanu pripremaju za nove izazove i pokušaj povratka na vrh.

Deo razgovora o Partizanu možete videti na snimku od 36:54: