19.10.2024.

23:50

Foto: Starsportphoto©

Sport

Ne mogu da slušam ove dripce! Navijači provocirali Lalatovića, on odmah uzvratio (VIDEO)

Vratio se Nenad Lalatović po treći put u Vojvodinu, ali njegov novi mandat na klupi Novosađana nije počeo onako kako su mnogi očekivali. "Stara dama" je imala, na papiru - lak zadatak, protiv "fenjeraša" u Superligi Srbije, Jedinstva iz Uba, no, meč je nakon velike borbe završen bez pobednika - 1:1. 

Nije imao Nenad Lalatović mnogo razloga za zadovoljstvo budući da se remi sa poslednjeplasiranom ekipom u takmičenju smatra kiksom. Istina, novopečenog trenera Vojvodine može da raduje igra prikazana u drugom poluvremenu, kao i šansa koju je Dele imao u finišu meča da donese preokret svom timu. 

Tokom čitavog meča Lalatović je trpeo brojne provokacije sa tribina, ali je tokom utakmice ostao smiren. Ipak, tokom davanja izjave po završetku duela nije mogao da se iskontroliše već je svoje izlaganje pred kamerama "TV Arena sport" prekinuo. 

- Čestitam, da skratim, ne mogu da slušam ove dripce ovde. Čestitam i jednoj i drugoj ekipi. Sami sebi smo dali gol, poslednjih 20 mnuta smo pokazali Vojvodinu kavku želim. Imali smo stopostotnu šansu Delea da preokrenemo, na kraju je zasluženo nerešeno - rekao je Lalatović.