20.10.2024.

08:44

Foto: profimedia

Sport

Pavlovića oblila krv, igrao sa razbijenom glavom... Ovo samo Srbin može, raspametio Italijane (FOTO)

Milan je posle dva poraza u nizu pobedio Udineze sa 1:0 u Seriji A, dok je naš reprezentativac Strahinja Pavlović odigrao je još jednu maestralnu utakmicu i komandovao odbranom "rosonera".

Mada je uloga heroja pripisana Samjuelu Čukvuezeu, koji je na dodavanje Kristijana Pulišića postigao gol odluke u 13. minutu, zvezda večeri ipak je bio Srbin. 

Informer

"Rosoneri" su od 29. minuta igrali sa igračem manje pošto je Tijaniju Reijnedsu pokazan direktan crveni karton nakon jednog prekršaja. Domaći fudbaleri su bili primorani žestoko da se bore do kraja utakmice kako bi zadržali prednost i ne bi kapitulirali, a Pavlović je deo meča odigrao sa zavijenom glavom.

Posle jednog udarca koji je dobio u glavu, pukla mu je arkada, oblila ga je krv, ali je i pored povrede stisnuo zube i bio najborbeniji na terenu. Dobijao je Pavlović duele sa napadačima "zebri", a pošto je Vidić odavno u penziji Strahinja je preuzeo palicu i sad on ostavlja bez daha požrtvovanjem i hrabrošću.

Informer

Oduševio je Italijane i navijače Milana koji na društvenim mrežama, koji su poručili  da se ne bi plašili za svoj tim kada bi ga Pavlović vodio u rat.  

Eee, da je Srbiji više Pavlovića!