24.10.2024.

08:08

Foto: Starsportphoto

Sport

Ivana Đorđević je generalna direktorka Jedinstva! Transfer u srpskom fudbalu

Nemanja Matić, ključni čovek Jedinstva, odlučio je da rukovodeći kadar kluba pojača angažovanjem mlade i ambiciozne Ivane Đorđević. Napustila je mesto generalnog sekretara Voždovca, a postala generalni direktor Jedinstva.

Ivana je advokat, specijalizovana za pravo u sportu, a dugogodišnje poznantsvo sa porodicom Matić donelo je i profesionalni angažman.  Ima iskustvo u fudbalu i visoke ambicije, a cilj joj je da unapredi funkcionisanje kluba.

- Ponudu koju sam dobila od Nemanje Matića nisam mogla da odbijem. Dugo se poznajemo,   družimo se porodično  i to je dovelo do angažovanja u Jedinstvu - kazao je za Žurnal Ivana.

Nova direktorka kaže da je klub vrhunski organizovan.

- Pozitivna atmosfera je prisutna na svakom koraku, u pravom smislu te reči. Uslovi su sjajni, ljudi srdačni. Cilj je da poslovanje Jedinstva uzdignemo na lestvicu više, da klub postane standardni član najvišeg ranga, jer za sve to ima uslova. Uzdam se u tinski rad i da će on doneti samo nove uspehe. Da tako ne razmišljam ne bih ni prihvatila dužnost koja mi je ukazana - poručila je Ivana.