24.10.2024.

20:05

Foto: Starsportphoto©

Sport

Kraj: Novi poraz TSC-a, Legija slavila u Bačkoj Topoli!

TSC - LEGIJA  0:3 (0:1)

Strelac: Bartoš Kapustka 12, Lakinjos 47, Čodina 62
Grad: Bačka Topola
Stadion: TSC Arena
Sudija: Julijan Vajnberger, Austrija

TSC: Ilić - Capan, Stevanović, Krstić - Jovanović, Pejić - Banjac, Radin, Stanić, Ćirković - Pantović 
Trener: Jovan Damjanović

LEGIJA: Tobiaš - Vžolek, Pankov, Kapuadi, Vinjagre - Kapustka, Augustinjak, Morišita - Čodina, Gual, Lakinjos
Trener: Gonsalo Fejo

UŽIVO

DRUGO POLUVREME

KRAJ! 

90. minut - Pokazuje glavni arbitar Vajberger da će se igrati još četiri minuta! 

Informer

 

85. minut - Uspavanka u Bačkoj Topoli, navijači domaćeg tima polako napuštaju stadion! 

80. minut - Sve je manje vremena, a TSC nije ni blizu utešnog gola... Sa druge strane, Legija je potpuno zadovoljna trenutnim rezultatom, nema potrebe da srlja po četvrti pogodak. 

68. minut - Žolkovski je rukama zaustavio Stanića u kontranapadu, a ovaj mu nije ostao dužan i čini se udario ga po licu. Ipak, zapisan je igrač Legije zbog očiglednog faula. 

62. minut - GOOOOL! Sada je već izvesno da TSC ni večeras neće doći do poena u novoj sezoni, Legija vodi 3:0 nakon što je mrežu Veljka Ilića pogodio Kačper Čodina! 

52. minut - Ponovo je Legija bila veoma blizu gola TSC-a, dok domaćin sa druge strane ne može da pređe polovinu rivala... 

47. minut - GOOOOL! Ponovo TSC sporo ulazi u poluvreme, kažnjava to Legija i preko Lakinjosa verovatno stavlja tačku na meč u Bačkoj Topoli, Poljaci sada vode sa 2:0!

46. minut - Počinje drugi deo igre! 

PRVO POLUVREME

Kraj prvog dela igre! 

Informer

 

45. minut - Još dva minuta nadoknade u prvom delu meča! 

35. minut - Drži Legija sve pod kontrolom na "TSC Areni", ne uspeva četa Jovana Damjanovića da pronađe put ka golu Kačpera Tobiaša. 

30. minut - Ćirković je centrirao iz kornera, a problema s aloptom imao je golman Tobijaš koji je, ipak, nekako sačuvao mrežu. Najbolja šansa za Topolčane u dosadašnjem delu meča... 

23. minut - Nema mnogo ritma od starta utakmice, a posebno od kako je Legija povela. Poljski velikan rešio je da se okrene ka zaštiti svog gola... 

18. minut - Još jedan pokušaj domaćih i ponovo je Miloš Pantović opasan po gol rivala! 

14. minut - Odmah TSC uzvraća preko Miloša Pantovića, gađao je ofanzivac domaćih nakon asistencije Banjca, ali lopta odlazi pored gola koji čuva Kačper Tobiaš. 

12. minut - GOOOOOOOL! Nažalost, Legija vodi na "TSC Areni", postojala je nada da će zbog ofsajda pogodak Bartoša Kapustke biti poništen, ali je VAR potvrdio odluku sa terena, gosti prvi dolaze do prednosti - 0:1!

7. minut - Interesantno... Na jednoj strani je u ofsajdu bio Aleksandar Ćirković, a na drugoj Kačper Čodina. Mnogo posla ima austrijski arbitar - Julijan Vajnberger. 

4. minut - Bolji početak gostiju iz Varšave! Luka Capan je napravio faul u opasnoj zoni, slobodan udarac izvodi Augistiniak, lak zadatak za golmana TSC-a Ilića, ostaje 0:0!

1. minut - Utakmica je počela! 

PRE MEČA

20:41 - Na klupi Legije sedi iskusni Portugalac - Gonsalo Fejo, on se odlučio za sledeći sastav: Tobiaš - Vžolek, Pankov, Kapuadi, Vinjagre - Kapustka, Augustinjak, Morišita - Čodina, Gual, Lakinjos

20:30 - Jovan Damjanović je uoči utakmice rekao sledeće.

Informer

 

- Imamo poštovanje prema protivniku, veoma su dobri, želimo da budemo skromni i ponizni, ali i uvereni da možemo da odigramo dobru utakmicu. Nosimo iskustvo iz Kazahstana gde smo odigrali dobru utakmicu, ali nismo došli do bodova. Igramo na našem stadionu i imamo sve preduslove da pružimo dobru igru i nadam se da će doći nagrada za to. Potrudićemo se da damo maksimum i verujemo se da će to biti dovoljno za pozitivan ishod. Imamo jasan put kako želimo da igramo, verujemo u to što radimo.

20:13 - Trener TSC-a, Jovan Damjanović, odlučio se za sledeći sastav: Ilić - Capan, Stevanović, Krstić - Jovanović, Pejić - Banjac, Radin, Stanić, Ćirković - Pantović!

20:07 - TSC će protiv poljskog velikana pokušati da osvoji prve bodove u evropskim takmičenjima ove sezone. Četa Jovana Damjanovića poražena je u prvom u Kazahstanu, Astana je bila bolja minimalnim rezultatom. 

20:05 - Dobro došli na lajv prenos utakmice drugog kola Lige konferencija između TSC-a i Legije. Sve detalje sa ovog meča uživo možete pratiti uz naš blog na portalu Informer.rs!