25.10.2024.

21:45

Foto: fss

Sport

Devojke, još samo malo! Srbija remizirala u Zenici, evrogol Milivojevićeve sa 25 metara! (VIDEO)

Emina Ekić je dovela domaćina u vođstvo u 20. minutu, a izjednačila je Nina Matejić u 29. Kapitenka Bosne i Hercegovine Milena Nikolić je vratila vođstvo domaćinu, ali je Srbija stigla do remija fantastičnim golom Vesne Milivojević u 87. minutu.

Selektor ženske fudbalske reprezentacije Srbije Dragiša Zečević izjavio je da je ekipa na utakmici protiv Bosne i Hercegovine primila golove zbog neshvatljivih grešaka.

- Prvi utisak je takav da nisam zadovoljan kako smo odigrali utakmicu. Primili smo golove posle neshvatljivih grešaka, stvari na koje smo upozoravali. Jednostavno, neverovatne greške su nam se dešavale. S druge strane, imali smo, kao i mnogo puta, dosta zicera koje nismo iskoristili na vreme. Idemo dalje, imamo revanš - rekao je Zečević, prenosi sajt saveza.

On je poručio da igra reprezentacije mora da bude tečnija, brža i efikasnija.

- I danas smo imali dobar posed, međutim u tim nekim zonama gde smo trebali da budemo opasni dva na jedan, nismo bili dovoljno agresivni da prođemo te situacije. I u poslednjem minutu smo imali zicer, nismo postigli gol, i pre toga bilo je nekoliko situacija. Imali smo i mnogo kadrovskih problema, ali nećemo o tome, idemo dalje, devojke su dale sve od sebe - izjavio je selektor Srbije.

Revanš je na programu u utorak, 29. oktobra, u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, sa početkom od 19 sati. Pobednik dvomeča će u finalu plaje-ofa za plasman na EURO igrati protiv pobednica duela Luksemburg - Švedska.