27.10.2024.

15:05

Foto: Starsportphoto

Sport

Povratak otpisanih! Vlahović nije jedini, dvojac sa EURA se vraća u tim Srbije!

Vlahovićev povratak u tim dolazi u pravom trenutku, dok Srbija priprema tim za odlučujuće utakmice protiv Švajcarske i Danske, u borbi za opstanak u A diviziji.

Kako "Telegraf" saznaje, osim Vlahovića, na okupljanju reprezentacije pridružiće se i Sergej Milinković-Savić i Nemanja Gudelj, što donosi dodatnu snagu srednjem redu Orlova.

Informer

Dušan Vlahović

Gudelj, standardan u Sevilji, pomaže u uspostavljanju balansa između odbrane i napada, dok se Milinković-Savić vraća s ambicijom da doprinese kvalitetu igre.

Selektor Stojković izjavio je da je okupljanje prilika za proveru svih ključnih igrača, čime će se dodatno osnažiti redovi Orlova u susretu odlučujućih utakmica.

Informer

Sergej Milinković Savić

Srbija se trenutno nalazi na trećem mestu sa četiri boda u grupi A divizije. Prvi meč igraće 15. novembra protiv Švajcarske u gostima, dok će poslednji meč biti 18. novembra u Leskovcu protiv Danske, koja je nedavno dobila novog selektora.

Srbija se nada da će iskusniji igrači doneti prevagu u ključnim mečevima, kako bi osigurala opstanak u A diviziji i zadržala status među najboljim evropskim reprezentacijama.