12.02.2015.

14:50

Foto:

Sport

U PARTIZANU NIKAD DOSADNO Nije Zvezda kriva što je Gagić otišao, nego plašljivi sponzori


Duško Vujošević, trener Partizana NIS, rekao je da su sa Đorđem Gagićem, koji je napustio klub zbog neisplaćenih zarada pregovarao sa Crvenom zvezdom i Metalcem, ali da je on odbio crveno-bele jer se napravila velika tenzija oko toga, pa je potpisao za turski Gacijantep.

- Nije odgovorna Zvezda što je Gagić otišao, nego sponzori koji su sprečeni da budu sponzori i onaj koji ih je u tome sprečio, a naravno odgovoran je i Gagić, koji je pokazao da ima nisku tačku topljenja. Naši konkurenti će učiniti sve da nas oslabe i iskoriste naše slabosti - rekao je trener Partizana, prenosi Beta.

Vujošević je otkrio da će se  Aleks Marić tokom četvrtka izjasniti o mogućem dolasku u Partizan

- Igraju se igre da on ne učestvuje u kupu kao član Partizana. Nije netačno da je dobio ponudu od AEK-a ili da mu je predstavljeno da je dobio od njih ponudu. Ta ponuda se ne čini logična jer je grčki tim popunjen na centarskim pozicijama

Takođe, crno-beli će ipak igrati na Kupu radivoja Korača, iako je Vujošević pre nekoliko dana najavio da zbog finansijskih problema Partizan možda neće putovati u NIS.

- Igraćemo Kup. Imamo obavezu prema navijačima, koji nas podržavaju na nezapamćen način, ali i prema sebi jer želimo da se ponašamo časno i da uloženom trudu na treninzima damo smisao ostvarivanjem određenih rezultata.

Tagovi: