11.05.2015.

20:07

Foto:

Sport

VEČITI SIGURNI Zvezda bolja od FMP, Partizan od Vojvodine

Iako nije briljirala, Zvezda je uspela da izađe kao pobednik protiv pulena Milana Gurovića - 81:69.

Najbolji u crveno-belom dresu bio je Boban Marjanović sa dabl-dabl učinkom (23p,14s) i indeksom korisnosti 40, a pratili su ga  Čarls Dženkins sa 16 poena i šest asistencija i Nikola Kalinić je dodao 12 poena i pet skokova.

Na drugoj strani, Marko Gudurić je postigao 15 poena, uz četiri skoka, Filip Čović je upisao 12 poena i pet asistencija, a Dejan Davidovac 11 poena.

Partizan je, za razliku od Zvezde koja se mučila do pred sam kraj, utakmicu protiv Vojvodine praktično rešio već u prvoj četvrtini.

Tanjug

Izabranici Duška Vujoševića su sjajno ušli u meč, napravili su seriju 13:0, a iako se Vojvodina probudila u drugoj četvrtini više nije mogla. Domaći tim je u pojedinim trenucima u drugom poluvremenu uspevao da pripreti, ali su 'crno-beli' u poslednjih deset minuta bili veoma raspoloženi i lako su upisali veoma ubedljiv trijumf. 

Najbolji u timu Partizana bio je Dragan Milosavljević sa 15 poena, Nikola Milutinov je dodao 12 poena i šest skokova, a Mihajlo Andrić 11 poena. Dvocifreni učinak imao je i Milan Mačvan, koji je upisao deset poena i šest skokova. 

Kod Vojvodine, Svetozar Popović je imao 11 poena, jedan više od Marka Radonjića.

Tagovi: