15.02.2016.

08:55

Foto:

Sport

(VIDEO) NBA OL STAR! Brajantov oproštaj, čudesna trojka Karija, Zapad umalo do 200 poena!

Bio je ovo posaban Ol star meč na kojem je oboren dosadašnji rekord po broju postignutih poena sa 369 koševa, što je za 48 koševa više od starog.

Kada je Kobi Brajant objavio da će mu ovo biti poslednja NBA sezona, spektakl u Torontu dobio je posebnu dimenziju, pa je bila prava nemoguća misija doći do ulaznice.

AP PHOTO

Kod Zapada Rasel Vestbruk je uz 31 koš upisao osam skokova i pet asistencije, zatim najbolji strelac lige Stef Kari ubacio je  26 koševa uključujući u zadnjem napadu skok šut za trojku gotovo s centra, dok je Entoni Dejvis ubacio 24 koša, a poen manje imao je Kevin Durent. 

AP PHOTO

Na pitanje je li ga Brajantov oproštaj motivisao da dobro igra, Vestrbuk je rekao:

- Definitivno! Mislim da su svi ljudi u dvorani žudili za time da vide Kobija na zadnjoj Ol star utakmici. Velika je čast  što sam deo ovoga i što sam gledao Kobija kako odlazi -  kazao je nakon utakmice Vestbruk. 

AP PHOTO

Kod Istoka je najbojli bio Pol Džordž sa čak 41 košem, Džon Vol je dodao 22, a Lebron Džejms je za  20 minuta upisao 13 koševa uz sedam asistencija. Međutim, Lebron je na ovom meču prestigao Brajanta na večnoj listi strelaca Ol star utakmica za jedan poen, Lebron sada ima 291 koš, a Brajant je ostao na 290.

NBA OL STAR: Levin opet šampion "kucanja", Tompson novi kralj trojki

Tagovi: