13.10.2016.

23:24

Foto:

Sport

DEJVID BLAT: Ne znam da li smo bili loši ili je Zvezda bila dobra na početku!

- Ne znam da li smo bili loši ili je Zvezda bila dobra na početku. Utakmicu igraju dva tima, oni su nam napravili mnogo problema u prvom poluvremenu. Zvezda je igrala odlično, imala sjajnu podršku. Ovi navijači su možda i najbolji u Evropi - kazao je Blat.

Košarkaši Darušafake su tokom treće deinice počeli da se vraćaju u meč.

Nisam još dobio šampionski prsten

Nekadašnji trener Klivlenda kaže da je teško porediti NBA i evropsku košarku.
- Nisam jos dobio šampionski prsten iz Klivlenda. Sada sam fokusiran samo na Darušafaku. Naravno da bih voleo da imam Lebrona u Darusafaki - kazao je Dejvid Blat.

- Na poluvremenu smo porazgovarali o nekim stvarima. U drugom poluvremenu odigrali smo sjajno odbranu, vodili računa o izgubljenim loptama. Evroliga je sezona, čeka nas 30 utakmica. Znate da sam bio trener u NBA, ali ovo je potpuno druga priča. Svaka utakmica je ključna, kao ova. Plašim se šta će biti u narednih 29, jer je već prva bila neverovatno teška. Loše smo počeli utakmicu zbog Zvezdine sjajne odbrane. Zvezda se sjajno pripremila, znala od starta šta želi i dobili su uzbuđenje od publike.

Kaže iskusni stručnjak da rivali nemaju razloga njega da se plaše.

- Ponosan sam što sam trener Darušafake. Hoćemo da napravimo veliku priču, nemamo istoriju kao Zvezda ili Makabi, ali želimo da dostignemo to sa Darušafakom - kazao je Blat.

CRVENO-BELI PALI POSLE DRAME! Zvezda vodila 39 minuta, Darušafaka odnela pobedu - ​73:70

Tagovi: