24.10.2016.

10:09

Foto:

Sport

BUDUĆNOST TERA VILIJAMSA!? Šćepanović: Brinu me njegova forma i odnos prema igri!

 

Spekulacije da će lider ABA lige otpustiti Amerikanca podgrejao je trener Vlado Šćepanović posle pobede u crnogorskom derbiju ABA lige nad Mornarom 85:68. Budućnost je vezala šesti trijumf i zadržala maksimalan učinak na Jadranu, ali je Šćepanović priznao da sve i ne ide po loju kako se čini.

Išlo bi, otkrio je Šćepanović, da u ekipi ne postoji jedan problem. A on se zove Vilijams. Američki genije u Podgorici za sada nije pokazao ništa od svog košarkaškog umeća. Naprotiv!

Na površinu je izbio problematični deo njegove ličnosti, zbog čega je Šćepanović odlučio da progovori o najvećem problemu ekipe, koji bi kad-tad mogao skupo da košta Budućnost ukoliko uprava i stručni štab ne pronađu lek za Vilijamsovu nezainteresovanost.

- Od Markusa se očekivalo da bude lider na terenu i nosilac igre. Međutim, trenutno nije ni blizu očekivane forme. Jako me zabrinjava takva situacija pošto celom timu nedostaje njegov učinak. Videćemo da li će se nešto promeniti u mečevima koji dolaze. Trenutno sam veoma nezadovoljan - priznao je Šćepanović.

Javnost će, kako stvari stoje, veoma brzo saznati da li su tačne glasine da se čeka oporavak Nemanje Gordića da se uprava zahvali na saradnji Vilijamsu. 

Tagovi: