25.10.2016.

23:14

Foto:

Sport

(VIDEO) EVROLIGA: Teodosić utišao Istanbul, Blažič uništio Real!

Aktuelni prvak Evrope vodio je 12 razlike na poluvremenu u dvorani "Abdi Ipečki", ali domaćin je uspeo da se vrati i na trenutak učini susret zanimljivim. Ipak, "armejci" su u finišu prelomili meč i zardžali maksimalan učinak posle tri kola

U gostujućem timu najbolji je bio Nando de Kolo sa 26 poena, šest asistencija i četiri skoka, a sjajan je bio i kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić sa 15 poena, osam uspešnih dodavanja i tri uhvaćene lopte. Kod domaćina je Dešon Tomas sa 16 poena bio najefikasniji.

Olimijakos je u Atini bez većih problema savladao Armani iz Milana, a najbolji u domaćem timu bili su Vasilis Spanulis i Erik Grin koji su postigli po 16 poena. Srpski kšarkaš Nikola Milutinov je za deset minuta postigao četiri poena i imao isto toliko skokova.

Miroslav Raduljica e bio jedan od najefikasnijih igrača u poraženom timu. Srpski reprezentativac dao je 14 poena, a bolji od njega bio je jedino Krunoslav Simon koji je ubacio dva više.

U španskom derbiju Baskonija je napravila iznenađenje pošto je kao gost pobedila Real Madrid sa 91:87.

U pobedničkom timu je blistao Jaka Blažič, koji je "kraljevima" ubacio 21 poen, a odličan je bio i Johan Voigtman sa 18, dok je u Realu Gustavo Ajon ubacio 16, a Luka Dončić jedna poen manje,

Darušafaka je upisala drugu pobedu pošto je slavila na gostovanju Uniksu  - 94:87.

Tagovi: