01.11.2016.

20:36

Foto:

Sport

(VIDEO) U ČIJEM DRESU?! Teodosić: Voleo bih da igram na F4 u Beogradu!

Moskovski CSKA je aktuelni osvajač Evrolige, a i ove sezone je, ako ne najveći, onda među najvećim favoritima u najelitnijem klupskom košarkaškom takmičenju. Upravo su samo "armejci" i Fenerbahče jedini neporaženi timovi u Evroligi

- Ne mogu da pričam za druge timove poput Fenerbahčea, ali što se nas tiče nismo izvršili velike promene, sačuvali smo kostur tima, dobro se poznajemo i to je veliki plus za nas. Ali titula sa sobom nosi pritisak i biće nam duplo teže da sada uspemo - rekao je Teodosić. 

Pre nekoliko dana je zvanično objavljeno da će Beograd biti domaćin najboljim timovima Evrolige 2018. godine.

- To je fenomenalna stvar za košarku, jer je ljudi u Srbiji zaista vole. Beograd je na dobroj lokaciji za sve timove, nikome nije daleko. Naravno, bio bih jako srećan kada bih igrao u Beogradu - rekao je kapiten "orlova", kome ugovor sa CSKA ističe na kraju sezone.

Teodosića mnogi smatraju najboljim asistentom u svetu košarke, ali on se baš i ne slaže sa tim.

- Lepo to zvuči, ali mislim da nisam najbolji asistent na svetu. Pa samo u Evropi imamo Papalukasa, Dijamantidisa, Jasikevičijusa, koji su bili sjajni dodavači. A tu je i Serhio Rodrigez - poručio je fantastični organizator igre, koji je proglašen najboljim igrače Evrolige u oktobru.

Tagovi: