21.03.2017.

10:34

Foto:

Sport

CEDEVITA SE OŠTRI ZA BEOGRAD: Mirno, ne nasedati na provokacije!



- Uvek je gušt igrati u Pioniru pred Partizanovim navijačima. Znamo šta nas čeka. Ono što je najvažnije u takvim utakmicama je ostati miran, ne reagovati na provokacije, biti što pametniji, čekati svoju priliku i to iskoristiti što je bolje moguće - rekao je Babić za sajt Jadranske lige.

Cedevita je povela sa 1:0 u polufinalnoj seriji regionalnog takmičenja, pošto je u Zagrebu slavila sa 83:76. Druga utakmica će se igrati u Beogradu 25. marta. 

- Utakmica neće biti završena a početku, nego treba čekati svoju priliku i iskoristiti je na najbolji mogući način - istakao je on.

Babić je rekao da je Cedevita u prvom meču osećala pritisak jer je na domaćem terenu bila favorit.

- Ali, mislim da je to dosta dobro izgledalo. Treba da se što bolje pripremimo za sledeću utakmicu i idemo po pobedu - rekao je Babić.

Jedna od stvari koja je obeležila prvi meč polufinala je puna zagrebačka dvorana Doma sportova. 

- Sigurno da je veći gušt igrati kad je puna dvorana. Nismo možda navikli da igramo u takvoj atmosferi, ali sigurno da je bilo puno lakše. Navijači su nam bili vetar u ledja. I kad nije išlo dobro u drugom poluvremenu i kad je bilo dobro u prvom poluvremenu, uvek su nas držali i podržavali da igramo što bolje - naveo je Babić.

Tagovi: