12.06.2017.

12:26

Foto:

Sport

JOKIĆ SVE DALJE OD "ORLOVA"! Miško Ražnatović: Nikola možda neće igrati za Srbiju ovog leta, ali hoće sledećeg!

Bliži se epilog "slučaja Jokić", i sve je izvesnije da najbolji košarkaš Denvera neće igrati za Srbiju na Evropskom prvenstvu ove godine.

Sada imamo slučaj sa Nikolom Jokićem, koji još nije odlučio da li će igrati za reprezentaciju, a ljudi krive mene za to. Pritom zaboravljaju da zastupam još deset igrača koji su u sličnoj situaciji, a igraće za reprezentaciju. Prema tome, igrači su ti koji odlučuju o sebi i svojim karijerama. Ove godine Jokić možda neće igrati, ali sledeće će biti uz nacionalni tim - rekao je Jokić za portal Sport24.gr.

On se osvrnuo i situaciju u kojoj je prošle godine bio još jedan njegovštićenik Boban Marjanović.

Boban nije igrao prošli put, ali ove godine, najiskrenije, biću srećan ako dobije poziv što mnogi ovde ne veruju da želim. Ja samo želim najbolje za moje klijente i, naravno, za reprezentaciju kojoj pripadaju. Bez obzira na to ko je selektor, želim reprezentaciji Srbije sve najbolje - istakao je agent i dodao:

- U slučaju Bobana Marjanovića nisam se mešao. Objasnio sam samo da ne može igrati za nacionalni tim dok ne potpiše novi NBA ugovor, jer u suprotnom mnogo rizikuje. Moj stav je bio da prvo potpiše ugovor, a posle toga da se pridruži reprezentaciji. Đorđević je bio protiv toga da Bobi preskoči pripreme i predolimpijski turnir i da se pridruži ekipi kasnije. To nije želeo, i mislim da to nije bila dobra odluka, ali na kraju krajeva, on je selektor i donosi odluke, to je njegov tim. Ne može mu se ništa prigovoriti, jer ima rezultate i oni su sjajni, Srbija je igrala finale Olimpijskih igara, i sve je ispalo dobro - zaključio je Ražnatović.

Tagovi: