18.09.2017.

18:57

Foto:

Sport

JOVIĆ ŽALI ZA ZLATOM: Sale mi je pružio ruku i rekao "to je to"!

Jović se povredio u polufinalu protiv Rusije, zbog čega je u finalu igrao svega 15 minuta.

- Dali smo sve od sebe, sve što smo imali smo ostavili na terenu, ali Slovenci su odigrali besprekoran turnir od prvog do poslednjeg minuta. Pružili smo im ruku - rekao je Jović po dolaksu u Beograd i otkrio da je i Novak Đoković pokušao da mu pomogne da zaleči povredu.

- Novak Đoković se uključio u celu tu priču, hvala mu do neba. Iz Beograda su došli ljudi da pomognu u rehabilitaciji i oko svih stvari koje sam radio na svoju odgovornost kako bih bio u timu. Ipak, svakim minutom bilo je sve gore. Kada sam poslednji put izašao, Sale mi je pružio ruku i rekao: "To je to za danas“ - istakao je plejmejker Srbije za Sport klub.

Iako je srebrna medalja bez dileme veliki uspeh, Jović je istakao da ostaje gorak ukus zbog poraza u finalu.

- Da ne govorim ponovo koliko je igrača nedostajalo i šta se sve dešavalo, ali žalimo što bar za finale nismo bili zdravi i Laza i ja. Imali bismo igrača u rotaciji više i samim time agresivniju odbranu, što nam je naročito bilo potrebno za takvu utakmicu. Nisam mogao takav da odgovorim Dragiću, krivo mi je, mislim da bi sve bilo drugačije da smo bili zdravi - zaključio je plej Bajerna.

Tagovi: