22.09.2017.

18:25

Foto:

Sport

(VIDEO) ŠOKANTO OTKRIĆE RENDOLFA: Pretili su mu smrću zbog Porzingisa!

Slovenija je postala prvak Evrope, a takmičenje je završila bez poraza, pobedivši u finalu reprezentaciju Srbije (93:85). Na putu ka titulu, u četvrtfinalu je pala i Letonija (103:97), a na tom susretu su se sukobili Rendolf i Porzingis.

Danima posle tog incidenta letonski, turski, navijači iz Njujorka i ljudi iz celog sveta ostavljali su razne komentare na mom profilu. Rekli su da sam smeće i da će me ubiti ako dođem u Njujork. Bilo je zanimljivo. Nisam reagovao niti sam trošio energiju na takve stvari. Njihove poruke bile su mi motivacija za sledeće mečeve. Još više sam želeo zlato - otkrio je Rendolf.

Američki košarkaš je posle Gorana Dragića i Luke Dončića bio glavna snaga tima koji je sa klupe vodio selektor Igor Kokoškov.

Bilo je sjajno, svi su me prihvatili u ekipi, nije bilo nikakvih problema. Svi su prilično dobro pričali engleski, tako da nije bilo ni jezičke barijere. Kokoškov je jedan od najboljih trenera koje sam ikada imao. Mnogo sam naučio igrajući za njega i to će mi koristiti u nastavku karijere. Hemija u ekipi je bila neverovatna, baš kao i način na koji smo osvojili zlatnu medalju. To je bila jedno od najviših dostignuća moje karijere - istakao je krilni centar madridskog Reala.

Tagovi: