30.11.2017.

17:14

Foto:

Sport

KALINIĆU, LUPETAŠ GLUPOSTI! Srpski košarkaš iznervirao Acu Lukasa!

Igrač Fenerbahčea je na društvenoj mreži Tviter napisao da je nepravedno što pevači dobijaju novac od države za novogodišnje javne nastupe, a sportisti ne dobijaju honorar za igranje u reprezentaciji.

Plati mi ti
Ako mi Kalinić da deo novca koji je zaradio zahvaljujući reprezentaciji, pevaću besplatnoAca Lukas, poznati pevač

Loše rezonuje

Bivšeg igrača Zvezde je očigledno iznerviralo to što će Aca Lukas, "Riblja čorba" i bend "Balkanika" dobiti honorare iz budžeta grada Beograda za nastup na Trgu republike.

- Sportisti ne dobijaju honorar za igranje za državu, a pevači dobijaju za pevanje? - napisao je Kalinić na Tviteru. Neko od pratilaca mu je odgovorio da bi i jedni i drugi trebalo da nastupaju besplatno, sa čime se Nikola složio.

- Upravo to sam predložio - dodao je Kalinić.

Twitter


S druge strane, pevač Aca Lukas smatra da posao pevača i sportiste ne može nikako da se poredi.

- Iskreno, veću nebulozu nisam čuo u životu. Ni od malog deteta nisam čuo takvu glupost. Mislim da on komentariše neke stvari koje nemaju dodirnih tačaka. To je kao kad pada kiša u Kraljevu, pa da očekujem da isto vreme bude i u Sarajevu. Žao mi je što tako rezonuje, ipak on je naš reprezentativac i bivši košarkaš Crvene zvezde, a poznato je da navijam za Zvezdu - kazao je Lukas i dodao:

Štefanek: Pevači su preplaćeni

Olimpijski šampion Davor Štefanek smatra da sportisti dobijaju dovoljno novca od države, ali s druge strane kaže da su pevači preplaćeni.
- Da su pevači preplaćeni, to je tačno. Sume koje dobijaju za pevanje na trgovima su stvarno velike. S druge strane, mi dobijamo novac kad osvojimo medalju i država nam izlazi u susret za sve što je moguće - kazao je Štefanek.

- Moram samo ja njega da pitam, da li on želi da mi da deo evrića koje je dobio kada je zahvaljujući reprezentaciji dobio bogat ugovor u Turskoj. Ako pristane, ja ću rado pevati bez para za Novu godinu.

Prvi na udaru

Popularna pevačica Mira Škorić smatra da su njene kolege uvek prve na udaru za sve i da to nije korektno.

- Moram da kažem da su pevači ti koji se uvek odazovu za sve humanitarne akcije, bez ikakvih problema. Takođe, kada treba nekom da se pomogne, moje kolege su uvek raspoložene. Pevali su na raznim manifestacijama bez para, tako da nije korektno da uvek budemo prvi na udaru za sve. Ipak mi ne jedemo lišće i granje, već moramo da zaradimo svaki dinar. To je moj komentar i nemam šta više da dodam - zaključila je Škorićeva.

Tagovi: