23.12.2017.

09:53

Foto:

Sport

(VIDEO) JOKIĆ UNIŠTIO NURKIĆA! Srbin briljirao u pobedi Denvera, Teo i Bobi van tima!

Naš košarkaš je imao postigao 27 poena uz osam skokova i šest asistencija za 37 minuta na parketu, šutirao je 12-21 iz igre i pokazao da je povreda prošlost, uz to je imao dobru podršku Čendlera (21 poen i 11 skokova) i Harisa (17 poena).

Njegov nekadašnji saigrač Jusuf Nurkić nije briljirao, imao je 10 poena i skok za 24 minuta, a kuriozitet je da je ova pobeda prva za Denver u Portlandu od 2013 godine.

Tanjug/AP

Trijumf je za Jokića i ekipu još slađi jer je Portland izbacio Nagitse iz borbe za plej-of u poslednjoj sezoni, i to u direktnom duelu kada je Nurkić bio najdominantniji igrač utakmice sa 33 poena.

Jokić se na ovom susretu poigravao sa Nurkićem, a bilo je i nekoliko duela u kojima je morao da pokaže zube bivšem saigraču.

Los Anđeles Klipersi su napravili iznenađenje pobedivši Hjuston 128:118, a pobedničkom timu nije bilo Miloša Teodosića, koji se skoro oporavio od povrede i trener Dok Rivers ne želi da ga forsira.

Miloš Teodosić je pauzirao ovaj meč jer ga trener Dok Rivers čuva za Memfis (nedelja na ponedeljak, 2.00), ali je i bez valjevskog maestra napravljeno veliko iznenađenje.

Džejms Harden je ubacio 51 poen za Rokitse, ali ni to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz, dok je na drugoj strani Ostin Rivers bio najefikasiji sa 36 poena.

Tagovi: