16.03.2018.

18:51

Foto:

Sport

NEKA SE ZVEZDA NAS PLAŠI! Mornar preti crveno-belima pred polufinale plej-ofa!

Polufinalna serija plej-ofa počinje u nedelju od 19 časova, kada Zvezda bude dočekala Mornar.

- Crvena zvezda je favorit za osvajanje ABA lige. Nama je velika nagrada za sve uspehe u ovoj sezoni to što igramo protiv evroligaškog tima, dve ili tri utakmice u polufinalu ABA lige. Sigurno je jedino da ne mislimo na predaju unapred, naprotiv, pokušaćemo da napadnemo Zvezdu i napravimo iznenađenje - rekao je Vranješ, a prenosi portal cdm.me.

Barani su napravili veliki uspeh plasiravši se među četiri najbolja tima u regionu.

- Trenutno u klubu zaista svi uživamo, mogu da kažem igramo se košarke. To je naravno rezultat velikog rada tima i braće Pavićević na čelu kluba. Mi smo u prvom delu sezone gradili našu igru. U početku i nije bilo baš najbolje, imali smo nekih neočekivanih poraza, ali kako je vrijeme odmicalo, kako smo počeli zacrtano da sprovodimo na terenu, tako je i naša igra bila sve bolja. Sada igramo dobru košarku i sa razlogom bi trebalo svi da nas se plaše - istakao je bek šuter.

Problem za Mornar biće odsustvo Uroša Lukovića, koji zbog povrede neće igrati protiv Zvezde.

- Veliki hendikep za našu ekipu je povreda Lukovića. Mislim da je to jedini naš igrač čije odsustvo je nemoguće nadoknaditi. Pokazali smo, međutim, protiv Ostendea da možemo i bez njega, skupili smo redove, malo promenili taktiku, i veoma dobro odigrali. Nadam se da će tako biti i protiv Zvezde - zaključio je Vranješ.

Tagovi: