18.03.2018.

08:23

Foto:

Sport

(VIDEO) SVI SRBI POTUČENI U NBA! Ne pomaže Jokićev dabl-dabl, Bjelica i Bogdan solidni!

Srpski košarkaš Nikola Jokić još jednom je bio na visini zadatka, ali to nije pomoglo Denveru da izbegne poraz od Memfisa - 101:94.

Centar Nagetsa je protiv Grizlisa za 35 minuta na parketu upisao dabl-dabl učinak - 17 poena i 12 skokova, uz četiri ukradene lopte i po dve blokade i asistencije.

Pratio ga je samo Džamal Marej sa 16 poena i donekle Po Milsap sa 12 poena i sedam skokova, ali to nije bilo dovoljno da Denver dođe do pobede.

Kod Grizlisa su zapaženu ulogu imali Dilon Bruks sa 24 poena, pet skokova i jednom asistencijom, kao i Ajrek Evans sa 20 poena, tri skoka i sedam asistencija.

Denver se trenutno nalazi na desetom mestu na Zapadu sa 38 pobeda i 32 poraza, ima pobedu manje i dva poraza više od Nju Orleans Pelikansa koji zauzimaju osmu poziciju, poslednju koja vodi u doigravanje. 

San Antonio je bio bolji od MInesote sa 117:101, a Bjelica je za "vukove" postigao sedam poena i dodao osam skokova za 35 minuta. Najbolji u Timbervulvsima bio je Karl-Entoni Tauns sa 23 poena i devet skokova.

Sparse je predvodio Lamarkus Oldridž sa 39 poena, a uz to je dodao i 10 skokova i dve asistencije.

U ekipi Kingsa najbolji je bio Badi Hild sa 23 poena, šest skokova i šest asistencija, dok je reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović na terenu proveo 26 minuta i za to vreme postigao 12 poena, jedan skok i dve asistencije.

Tagovi: