17.04.2018.

21:22

Foto:

Sport

(VIDEO) EVROLIGA: CSKA jedva sprečio brejk, Panatinaikos ponizio Real!

Imao je Himki protiv CSKA prednost od 11 poena, ali je domaćin utakmicu prelomio boljom igrom u poslednjoj deonici. Ubacio je u šestu brzinu u poslednjem kvartalu, preuzeo kontrolnu i držao prednost, mada je Himski imao šansu da se vrati, ali je ispustio. 

Domaće su do pobede vodili Serhio Rodrigez sa 22 poena i 5 asistencija kao i Otelo Hanter sa 18 poena, po deset poena postigli su Nando De Kolo, Semen Antonov i Kori Higins.

U redovima poraženog sastava izdvojili su se Aleksej Šved sa 22 poena, Jegor Vjaltsev sa 21, dok je naš Stefan Marković je utakmicu završio sa 6 poena i 5 asistencija.

Kraljevski klub nije uspeo da postigne koš u prvih pet minuta, pa je gubio sa 20:0 i to je bio početak kraja.  Atinjani su do poluvremena imali +16 poena, ali je to bio tek početak agonije, pošto su Madriđani bili u minusu i 35 poena. Real je do kraja uspeo da smanji, a Panatinaikos ipak da ubedljivo pobedi.

Džejms je bio i najefikasniji u ekipi Panatinaikosa  sa 24 poena, a Kalatis je dodao 11 poena. Na drugoj strani Tompkins je meč završio sa 12, Rendolf sa 11,  Dončić sa 10 poena.

Tagovi: