29.04.2018.

10:46

Foto:

Sport

U PARTIZANU NISU BILI ZADOVOLJNI! Džikić: Pobede protiv Zvezde nisu osveta!

Budućnost je u finalu ABA lige bila bolja od Crvene zvezde (3:1), a pored regionalne titule obezbedila je i plasman u Evroligu u sezoni 2018/19.

Džikić je prošlog leta iz Partizana stigao u crnogorsku prestonicu i sa mladim timom ostvario je istorijski rezultat. Podgoričani su odbranili i trofej u nacionalnom kupu, a igrali su i u četvrtfinalu Evrokupa protiv kasnijeg osvajača ovog takmičenja Darušafake.

- Igračima kapa dole, njih treba slaviti, kao i publiku, oni su bili najveći aduti kluba. Ovde smo došli da radimo posao najbolje što možemo, a ne da se dopadamo nekome ili ne. Naši, kao i planovi predsednika kluba, u startu su se poklopili, što je i bila osnova početka naše uspešne saradnje - rekao je Džikić za Večernje Novosti.

On je naglasio i da pobede protiv Zvezde nisu bile satisfakcija za poraze dok je sedeo na klupi Partizana.

- Te dve stvari nemaju nikakve veze jedna s drugom. Uostalom, u drugom sam klubu jer u Partizanu nisu bili zadovoljni - odgovorio je i na konstataciju da se crno-beli nisu proslavili njegovim odlaskom dodao:

- To nije pitanje za mene. S druge strane, osvojen je Kup. To ne može biti razlog za nezadovoljstvo - smatra trener Podgoričana.

Džikić je o eventualnom povratku u Humsku rekao da "Partizan ima trenera i plan i program".

Tagovi: