17.08.2018.

22:13

Foto:

Sport

DIVAC JE KRIVAC! Bjelica objasnio zašto je izabrao Sakramento

Doskorašnji igrač Minesote je bio "jednom nogom" u Filadelfiji, ali sve se odjednom promenilo, skrenuo je s puta i otišao za Kaliforniju, gde je postao član Kingsa.

- To je ta NBA liga, sve je moguće. Imao sam usmeni dogovor sa Filadelfijom. Jednostavno, onda je stigla ponuda Kingsa, koja nije mogla da se odbije. Divac me na neki način uverio da je to prava ekipa za mene u ovom trenutku. Bogdan će biti tamo, Peđa, drugi Peđa, konačno grad u kojem je lepo vreme, mislim da sam zaslužio. Šalim se malo. Uzbuđen sam što ću biti tamo. Divac je krivac. A mnogo je lakše podneti kad ima i naših - objasnio je Nemanja Bjelica odluku za Novosti.

Nemanja nije želeo da daje prevelika obećanja kada je nova sezona u pitanju.

- S obzirom na iskustvo koje imam u Americi, uradiću ono što mogu sam da kontrolišem. Oguglao sam, nema nerviranja. NBA liga je možda i najbolja sportska organizacija na svetu. Drago mi je što sam tamo. Jeste da mi malo nedostaju igranje i uloga koju sam imao kod Željka u Fenerbahčeu, ali sam prihvatio ovu sporednu ulogu. Uživam u košarci i samo želim da budem zdrav - istakao je Bjelica. 

Tagovi: