07.10.2018.

23:18

Foto:

Sport

ZADRANI, KLUB VAM JE SRA*E! Amerikanac pobegao glavom bez obzira, pa izvređao Hrvate!

Dejvis je najavljen kao kapitalno pojačanje u Zadru, a on je došao, najeo se istog dana u Mekdonalds restoranu i dva dana kasnije - zbrisao!

Kada se domogao Amerike, objavio je video snimak u kojem je izvređao Zadrane i pogotovo trenera ekipe Aleša Pipana.

Pre svega hteo bih da se izvinim navijačima Zadra, Tornadu, ali došlo je do nesporazuma. Klub ima previše unutrašnjih problema i čitava organizacija je sranje. Takođe, želim da kažem da trener ne voli igrače, stalno nešto zanoveta, urla na njih, a ja ne želim da budem deo toga i da za to još ne budem plaćen. Ljudi, treba vam novi trener, jer ovaj tretira igrače kao govna. Niko ne želi da igra za njega - rekao je Dejvis, nekadašnji NBA prvak sa Boston Seltiksima.

U Zadru tvrde da je istina potpuno drugačija i da je Dejvis stalno postavljao nove uslove da bi igrao, jer je, izgleda, mislio da je došao na rekreativnu košarku.

- Problemi su počeli u petak, kada me je zvao i pričao kako ima probleme, te virus, te je nervozan, te ga drma nostalgija za kućom. Rekao je i da nije shvatao tu ozbiljnost: dva treninga dnevno, duga putovanja... Tražio je i dodatne pare, a preko svega toga nismo mogli da pređemo i negde mora da se povuče crta - rekao je Branimir Longin, direktor Zadra.

Tagovi: