Autor: Informer.rs

10.11.2018.

09:08

Foto:

Sport

VLASNIK PANATINAIKOSA OPET DIVLJAO, NAPAO SUDIJE: Namestili ste meč, dobili ste 20.000 evra od Olimpijakosa!

On je na kraju poluvremena sačekao sudijsku trojku da ode u svlačionicu i opleo po njima otpuživši ih da su namestili meč, preneli su mediji. Panatinaikos se potom oglasio i objasnio da Janakopulos sudije nije optužio za klađenje, već da im je Olimpijakos ponudio novac za pobedu na meču. 

- Znamo sve, znamo da vam je Olimpijakos obećao po 20.000. I Poljaku dvadeset hiljada, i Italijanu dvadeset hiljada, samo je Španac pošten. Sve ćemo prijaviti Bertomeuu, sve - besneo je Janakopulos, a sudije su  incident prijavile nadležnima tokom meča. 

Sudijsku trojku na meču Panatinaikosa i Olimpijakosa činili su Paterniko (Italija), Peres (Španija) i Zamojski (Poljska). Oni su, takođe, naveli i da su im iz prvog reda tribina OAKA arene konstantno pretile pristalice domaćina govoreći im "da se je**" i da će im je**ti majku".

Kontroverzni Grk je i ranije imao problem sa sudijima, kojima je pretio batinama, otpuživao za nameštanje i psovao. Pretio je istupanjem iz Evrolige, prelaskom u FIBA Ligu šampiona, pričao javnosti da je Bertomeu lopov i mafijaš, a sada se vratio na prozivanje sudija. 

Tagovi: