Autor: Informer.rs

28.01.2019.

14:31

Foto:

Sport

PERO ANTIĆ PRAVI SPEKTAKL NA OPROŠTAJU OD KOŠARKE! U Skoplje dolaze Dončić, Obradović i mnogi drugi

Kako je najavio, među slavnim gostima će biti i njegov bivši saigrač iz Atalante Horford, a mesto među zvezdama koje će ga isratiti u penziju naći će i košarkaš Dalasa Luka Dončić, kao i proslavljeni trener Željko Obradović.

Osim ovih pouzdanih informacija koje je Antić otkrio za makedonsku radio Antenu 5, iskusni centar,  koji je prošle sezone bio član Crvene zvezde, nije želeo da otkriva mnogo.

- Neću da otkrivam previše o ovom događaju, ali mogu da potvrdim da će Dončić i Horford doći, kao i mnogobrojni igrači iz evropske košarke. U Skoplje će doći i treneri koji su zaslužni što sam imao ovakvu karijeru - rekao je Antić.

Zanimljivo, Antić će karijeru završiti tamo gde je počeo, u dresu skopskog Rabotničkog.

Ljudi čije mišljenje jako cenim rekli su mi da priču treba završiti tamo gde je sve počelo. Zasad neću mnogo da otkrivam, potrebno je da se još neki uslovi ispune. Videćemo šta će se iz svega izroditi - istakao je Antić.

Nekadašnji makedonski reprezentativac je osim dva mandata u Zvezdi i nastupa za matični Rabotnički nastupao i za atinski AEK, Lukoil, Lokomotivu iz Kubana, Spartak iz Sant Peterburga, Olimpijakos, Atlantu i Fenerbahče u karijeri koja će tačno na leto okončati 20 godina.

Tagovi: