Autor: Informer.rs

14.02.2019.

18:05

Foto:

Sport

ISPRED TEODOSIĆA SU TRI PUTA! Srbin bira u kom će pravcu, Zvezda je opcija, pauza nije isključena

Imajuću u vidu da je ambiciozno najavljena selidba u NBA neslavno završena otkazom u L.A Klipersima, popularni Teo će najverovatnije karijeru nastaviti u nekom od evroligaških timova.

Za sada je izvesno da je turski Efes zainteresovan ga da dovede, čime bi ga upario sa reprezentativnim saigračem Vasilijem Micićem, a ispred sebe na stolu ima nekoliko miliona vredan ugovor i čini se da je najbliže da se ovom carstvu privoli.

CSKA ZVAO TEODOSIĆA, ali Miloš ima druge planove

Ipak, ono što ga sputava da kaže da je nedavno postao otac i pitanje koliko je izvodljivo da mu supruga Jelisaveta Orašanin često putuje u Tursku.

Druga opcija je ispunjenje dečačkog sna da zaigra za Crvenu zvezdu. Čini se da je možda i pravi trenutak da makar do kraja sezone obuče crveno-beli dres i održi formu pred Mundobasket na leto.

TEO, SETI SE ŠTA SI OBEĆAO! Čović podsetio Teodosića šta je najavio posle otkaza u NBA

Nalazi se u idelanim godinama za to, i sam je izjavio da bi voleo da u 32. godini zaigra za Zvezdu, pa eto prilike da i ostvari. Ekipa Milana Tomića pred sobom imam borbu za titulu u ABA ligi, čime bi Teodosić bio od ogromne pomoći, ali pitanje koliko bi neigranje u nekom od evropskih takmičenja bilo inspirativno za njega.

Na kraju, možda i najmanje realna opcija je pauza do leta i priprema za Svetsko prvenstvo. On se nalazi na spisku igrača za mečeve protiv Estonije i Izraela krajem februara, ali moguće da bi to ostavilo dosta praznog hoda za srpskog asa.

EFES DEMANTUJE: Nismo zainteresovani za Teodosića!

U svakom slučaju, nimalo lako dani za Teodosića.

Tagovi: