Autor: Informer.rs

18.02.2019.

13:31

Foto:

Sport

NI ZVEZDA, NI EFES! Miloš Teodosić otkrio za koga će igrati do kraja sezone!

Nakon što je početkom februara "otpušten" iz Los Anđeles Klipersa bilo je priče da za njega postoji interesovanje Finiksa i još nekih drugih NBA timova, navodno ga je u Evropi zvao i Efes.

Ali, srpski plej kaže da će igrati samo za Srbiju do kraja sezone. 

Odigraću ove dve utakmice za reprezentaciju i to bi bilo to za ovu sezonu. Odlučio sam da ne igram do kraja. Odmoriću se i raditi na sebi pa se kroz reprezentativno okupljanje na leto spremiti za sledeću sezonu - rekao je Teo na okupljanju "orlova" u "Kraun Plazi" pred nastavaka kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini.

Priželjkivao otkaz

Prvi put sam dobio otkaz. Nije bilo lako, s druge strane to je nešto što sam i priželjkivao
Miloš Teodosić

Srpski  plej je nedavno prekinuo saradnju sa Los Anđeles Klipersima...

- Prvi put sam dobio otkaz. Nije bilo lako, s druge strane to je nešto što sam i priželjkivao. Mučili su se Klipersi sa mnom i ja s njima. Nisam priželjkivao da budem trejdovan gde ne bih igrao, ili bih igrao malo. Zadovoljan sam situacijom kako se izdešavalo. Ostali smo u dobrim odnosima. Ali ovako je bilo najbolje - objasnio je Teodosić.

Uživao kapiten Srbije da igra za reprezentaciju. 

- Meni uvek drago da dođem da igram za reprezentaciju.  Potrudiću se koliko god mogu da pomognem ekipi da ostvari barem jednu u naredne dve utakmice. To nam treba da bismo se plasirali na Svetsko prvenstvo. Navikao sam što se tiče pritiska. Ništa novo. Važno je samo da ostvarimo cilj u naredne dve utakmice.

Nije se baš naigrao u Klipersima ove sezone, pitanje je u kakvom je fizilkom stanju.

- Nije da sam najspremniji. Dobro, imam dovoljno snage i energije za ove dve utakmice. Nadam se da posao završimo u Estoniji, videćemo. Momci koji su izneli kvalifikacije zaslužuju da Pionir bude pun. Jako značajna utakmica za sve nas. Nadam se da će ljudi doći da podrže.

TEODOSIĆ ZAVRŠIO SA KLIPERSIMA! Srbin postao slobodan igrač!

Tagovi: