Autor: Informer.rs

11.03.2019.

16:01

Foto:

Sport

(FOTO) ARILJE ŽIVI ZA KOŠARKU! Sportski direktor KK Klik: Puno mi je srce kad dečaci na ulici pričaju o našim pobedama!

Klub koji je osnovan 1977. godine prošle godine je izbačen iz drugog po kvalitetu ranga takmičenja zbog nedostatka protivpožarnog aparata, ali prema rečima sportskog direktora Dejana Vučićevića interesovanje za mečeve Klika je tek dobilo na značaju.

Informer

- Svake druge nedelje u Arilju se traži karta više. Garantujem da čak ni u Prvoj ligi Srbije ne vlada takvo interesovanje za košarku kao ovde. Ljudi se raspituju kad igramo sledeću utakmicu, velika je šteta što neki pojedinci to ne prepoznaju, već nas ostavljaju u senci fudbala čiji lokalni klub ne beleži ni približne rezultate - rekao je Vučićević za Informer i otkrio jedan zanimljiv detalj:

Informer

- U subotu smo slavili protiv Napretka iz Kruševca na našem terenu, a srce mi je bilo puno kada sam sutradan u gradu video kako dečaci sa loptom na ulici komentarišu detalje sa utakmice - rekao je Vučićević i podsetio i da sama opština Arilje pomaže koliko može, bez obzira na to što je fudbal u prvom planu.

Informer

Ipak, tri kola pre kraja sezone, Klik će teško stići do plasmana u viši rang, pošto lider Železničar iz Čačka beži dve pobede i ništa ne zavisi samo od Ariljaca, već i drugi rezultati moraju da se poklope. Ali i ako ne bude sada, biće. To je sigurno uz ovakvu podršku. 

Informer

U svakom slučaju, lepa sportska priča dolazi iz grada koji je do sada bio poznat po malini i tekstilu.

Tagovi: