Autor: Informer.rs

15.03.2019.

07:48

Foto:

Sport

(VIDEO) BUM BUM JOKIIIIIĆ! Strašni Srbin u POSLEDNJOJ SEKUNDI doneo pobedu Denveru i RASPLAKAO Dončića!

Primio je srpski centar loptu iza linije za tri poena, spustio se igrajući jedan na jedan sa Pauelom, okrenuo i iz teške pozicije pogodio za veliki trijumf.

Srpski internacionalac upisao je još jedan dabl- dabl sa 11 poena i 14 skokova i 8 asistencija.

Najbolji kod Denvera bio je Pol Milsap sa 33 poena i 8 skokova, Džamal Marej upisao je 12 poena, 5 skokova i 7 asistencija, a 12 je dodao i Malik Bizli.

Informer

 

Sa druge strane, Luka Dončić predvodio je Meverikse sa 24 poena, 11 skokova i 9 asistencija, Branson je ubacio 20, a Tim Hardavej junior 17 poena.

Jokićev je zasenio spektakularno zakucavanje Dončića uz faul na pet sekundi do kraja. Ali, Luka je promašio dodatno bacanje, Jokić je pogodio i skoro rasplakao mladog Slovenca.

Nagetsi su čak tokom poslednje četvrtine bili u minusu 12 poena, ali su stegli odbranu u finišu, dozvolili Mevsima samo 10 poena i na kraju posle drame upisali trijumf. Denver sada ima skor 45 pobeda i 22 poraza.

Što se tiče ostalih Srba, podbacili su Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović u porazu Sakramenta od Boston Seltiksa 126:120 i tako su dodatno umanjili šanse za plasman u plej-of.

Nemanja Bjelica počeo je u startnoj petorci i meč je završio sa 9 poena i 6 skokova. Šut ga nije išao, sedam puta je šutirao za tri poena, ali lopta nije htela kroz obruč. Bogdan Bogdanović dao je takođe 9 poena, uz 2 asistencije i 3 izgubljene lopte.

Najefikasniji je bio Badi Hild sa 34 poena, uz 4 skoka i 7 asistencija, Dieron Foks imao je 19 poena, a Herison Barns ubacio je 20 poena. Kod pobednika je najbolji bio Kajri Irving sa 31 poenom, 10 skokova i 12 asistencija, Markus Moris imao je 21 poen.

Tagovi: