08.04.2019.

20:08

Foto:

Sport

(VIDEO) NAVUKAO SAM DIVCA DA MI PRIZNA! Rađa znao unapred za ulazak Srbina u Kuću slavnih

I sam član Kuće slavnih, ovaj hrvatski košarkaš je iskoristio privilegiju i ranije od svih načuo šta čeka Divca, pa ga je brže-bolje okrenuo i navukao da mu ovaj prizna.

Čuli smo se mi još pre nego što je to objavljeno, da će biti u Kući slavnih. Ja sam malo ranije dobio tu informaciju, jeb*ga, kada si već tamo, imaš neke privilegije kao takav. On je to znao prvi sedam dana unapred jer su mu javili iz NBA, a i ja sam znao pre ostalih i mogao sam da mu čestitam, tri dana pre objave. Nazvao sam ga, ali ni on nije smeo nikome reći, postoje diskrecija i procedure koje se moraju ispoštovati. Ali pošto znam kako procedura ide, naveo sam ga da mi prizna - rekao je za Rađa za Telegraf.

Rađa i Divac su dugo bili cimeri, a njihovo druženje se inteziviralo od 1986. godine. Kako je naveo, o Kući slavnih u tom periodu nisu mogli ni da sanjaju.

Mi smo stvarno klinačke dane provodili često kao cimeri, bili zajedno, kroz okupljanja, družili smo se i pre, ali je baš od 1986. to postalo intenzivno kroz reprezentaciju, Evropsko, Svetsko, juniorska, seniorska - rekao je Rađa.

On je naveo i da će Toni Kukoč biti taj koji će iz njegove generacije biti sledeći uvršten u Kuću slavnih.

Tagovi: